Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Εκλογές 2012 – Αστρολογική πρόβλεψη για τις εκλογές των εκπλήξεωνΕκλογές 2012 – Αστρολογική πρόβλεψη για τις εκλογές των εκπλήξεων
Διαβάστε τις προβλέψεις για τις εκλογές των εκπλήξεων από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Λίγες μόλις μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της πιο αμφίρροπης και σημαντικής εκλογικής αναμέτρησης μετά τη μεταπολίτευση και η ρευστότητα αποτελεί την επικρατέστερη «τάση» της κάλπης!
Είναι αλήθεια, το γεγονός ότι η επιλογή εκείνης της ημέρας για τη διεξαγωγή των εκλογών μόνο «επιτυχής» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Μιλώντας την απλή αστρολογική γλώσσα, ούτε η super Πανσέληνος της 6ης Μαΐου, ούτε η αντίθεση Ερμή-Κρόνου αποτελούν τους καλύτερους οιωνούς!

Μάλιστα, με δεδομένο το γεγονός ότι το φαινόμενο της super Πανσελήνου συνοδεύεται αρκετά συχνά τόσο με γεωφυσικές όσο και με πολιτικές αναταραχές, καταλαβαίνει κανείς τη σημασία που έχει το συγκεκριμένο φαινόμενο το οποίο μάλιστα γίνεται με ακρίβεια την ώρα που ανοίγουν οι κάλπες στην Ελλάδα (Στη 16η μοίρα του Σκορπιού, στις 6:35 τοπική ώρα Ελλάδας).
ΜΕ ΤΗΝ (SUPER) ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ!!
Παραδοσιακά στην Αστρολογία η Σελήνη ανάμεσα σε άλλα σημαίνει τη μάζα, το πλήθος το λαό. Η θέση της Σελήνης στο Σκορπιό από μόνη της (δίχως να συνυπολογίσουμε την Πανσέληνο) δείχνει τον έντονο προβληματισμό με τον οποίο θα προσέρθουν οι εκλογείς στις κάλπες. Η Σελήνη, που βρίσκεται σε θέση πτώσης στο συγκεκριμένο ζώδιο, αναδεικνύει την αβεβαιότητα που «κουβαλά» ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος, το οποίο θα αποφασίσει «κυριολεκτικά» μέσα στο παραβάν!! Μάλιστα, δεδομένης της «φύσης» του Σκορπιού (παραδοσιακά ζώδιο της «εκδίκησης», του θανάτου και της αναγέννησης, του τέλους και της αρχής) όλα δείχνουν ότι στην πλειοψηφία της η ψήφος των αναποφάσιστων θα είναι ψήφος εκδίκησης, οργής και θυμού!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΡΜΗ-ΚΡΟΝΟΥ
Παραδοσιακός «κυβερνήτης» της επικοινωνίας σε όλες της εκφάνσεις της, σε αυτές τις εκλογές, ο Ερμής θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον «σκληρό» Κρόνο (ο οποίος σχετίζεται με την «καθεστηκυία τάξη»), εντείνοντας κάποια προβλήματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις και αναδεικνύοντας ακόμη πιο έντονα τα διλήμματα που εγείρονται λίγο πριν από την κάλπη και τα οποία είναι «ευγενική προσφορά» του «κατεστημένου» (ή εμείς ή το χάος). Βέβαια, εδώ θα πρέπει να πούμε ότι ο Κρόνος του «κατεστημένου» θα είναι στο Ζυγό, το ζώδιο της «έξαρσής του» όπου και βρίσκεται τα δύο τελευταία χρόνια). Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει ένα δείκτη «δυστοκίας» στην πληροφόρηση, να επηρεάσει ποικιλοτρόπως την μετάδοση των αποτελεσμάτων ή ακόμη και να «παρεμποδίσει» το έργο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που και αυτά «ανήκουν στη «δικαιοδοσία» του Ερμή! Μάλιστα δεν αποκλείονται συνεχείς «ανατροπές» στη ροή των αποτελεσμάτων! Στη διάρκεια εκείνης της νύχτας στα «στρατόπεδα» των αντιπάλων τα γέλια θα ακολουθούν κατήφεια και εναλλάξ!
ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ & ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ – ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ
Προσπαθώντας να κάνουμε μια αστρολογική προσέγγιση για το αποτέλεσμα της πιο σημαντικής βραδιάς του Μαΐου, ας δούμε τις όψεις και τις διελεύσεις που δέχονται «μικροί και μεγάλοι» διεκδικητές του κοινοβουλίου:
Ο Αντώνης Σαμαράς ως Δίδυμος στο ζώδιο, σε αυτές τις εκλογές, θεωρητικά θα είναι ο «κερδισμένος» της υπόθεσης, μιας και ο Δίας πολύ σύντομα (στις 11 Ιουνίου) επισκέπτεται το ζώδιό του. Ωστόσο ο κύριος Σαμαράς που έχει γεννηθεί στις 23 Μαΐου, επηρεάζεται άμεσα από την ηλιακή έκλειψη που θα γίνει «πάνω» στο γενέθλιο ήλιο του στις 21 Μαΐου και της οποίας η επιρροή ξεκινά 15 μέρες πριν από την εκδήλωση του φαινομένου, δηλαδή (μαντέψτε) στις 6 Μαΐου!! Αρκεί να σας υπενθυμίσω ότι ο κύριος Καραμανλής στον Αύγουστο του 2009 εξαφανίστηκε από το προσκήνιο λόγω μιας έκλειψης αλλά και του Κρόνου στο ζώδιό του (είναι Παρθένος). Και φυσικά, μπορεί τα πράγματα να μην είναι τόσο τραγικά για τον πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά το πιθανόν είναι ότι τα ποσοστά του κόμματος θα είναι πολύ πιο χαμηλά από τις προσδοκίες του! Σε αυτή την κατάσταση συμβάλλει το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι γεννημένος με σύνοδο Ήλιου-Άρη και όλη αυτή την περίοδο θα δέχεται την «παραπλανητική» επιρροή του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Ο Δίας στους Διδύμους από τις 11/06 θα αποτρέψει τα χειρότερα και ίσως φανεί βοηθητικός.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου (γεννημένος πρωτοχρονιά του 1957). Μάλιστα στο ίδιο ζώδιο έχει Σελήνη και Ερμή. Ο Ήλιος του στη 10η μοίρα του Αιγόκερου, δέχτηκε το ευνοϊκό τρίγωνο του Δία από τον Ταύρο, γεγονός που τον κατέστησε πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ωστόσο τόσο ο Πλούτωνας σε στενή προσέγγιση με τον γενέθλιο Ήλιο του, όσο και ο Ουρανός στις ίδιες μοίρες του Κριού σχηματίζουν μια σκληρή όψη τετραγώνου μεταξύ τους (που θα κορυφωθεί στο κοσμικό ωροσκόπιο στις 24 Ιουνίου, ίσως με την εξαγγελία νέων μέτρων από την Τρόικα) που μόνο εύνοια δεν προσδίδει στον κύριο Βενιζέλο!! Καθώς το «τετράγωνο» αυτό (που είναι «υπαίτιο» για την πολιτική-οικονομική κρίση) θα βρίσκεται εν ενεργεία για πολύ καιρό, θα είναι δύσκολο για τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ να πετύχει τις προσδοκίες του! Ακόμα και αν καταφέρει τη συσπείρωση των οπαδών του την ημέρα των εκλογών, ο Ιούνιος -και όχι μόνο- θα είναι αρκετά σκληρός.
Κλείνοντας με τα παραδοσιακά «μεγάλα» κόμματα, γίνεται φανερό ότι παρά τις προσπάθειες που θα καταβληθούν μέχρι τελευταία στιγμή, θα είναι πολύ μα πολύ δύσκολο να επιτευχθούν οι στόχοι τους, σε αυτές τις εκλογές.
Και ας έρθουμε στους λεγόμενους «μικρότερους» ή «μικρούς»!
Ξεκινάμε με τον Πάνο Καμμένο, καθώς είναι ο μόνος από την «παρέα» που την ημέρα των εκλογών έχει μεγάλη «αβάντα» από τα άστρα, επειδή εκείνη την ημέρα ο διελαύνων Δίας θα βρίσκεται ακριβώς πάνω στον γενέθλιο Ήλιο του (έχει γενέθλια στις 12 Μαΐου). Πρόκειται όπως ίσως γνωρίζετε για μια αστρολογική όψη εξαιρετικής τύχης, η οποία ωστόσο από μόνη της δεν λέει τίποτα αν ο αποδέκτης δεν εφαρμόσει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει»!
Ταύρος στο ζώδιο είναι και η Ντόρα Μπακογιάννη και μάλιστα έχει γενέθλια την ημέρα των εκλογών! Θα της κάνουν το χατίρι τα άστρα να την ξαναφέρουν στα έδρανα της βουλής; Ίσως! Τα πράγματα για εκείνη θα ήταν πολύ πιο εύκολα πάντως εάν «απέφευγε» την Πανσέληνο στις 6 Μαΐου, και δεν «έβγαζε» αυτή την όψη στη γενέθλια επιστροφή του Ήλιου που «κρατά» δώδεκα μήνες! Μην ξεχνάμε ότι στην Πανσέληνο ο Ήλιος είναι σε αντίθεση με τη Σελήνη, και όπως είπαμε πρόκειται για μια πολύ δυσμενή όψη!!
Ούτε κρύο ούτε ζέστη για τη ΔΗΜ. ΑΡ. του κυρίου Κουβέλη, ο οποίος ως Παρθένος, με τον Άρη στο ζώδιό του ίσως να μην καταφέρει τελικά να κάνει την μεγάλη έκπληξη, συγκεντρώνοντας τα υψηλά ποσοστά που «έταζαν» οι δημοσκοπήσεις στο ξεκίνημα της πορείας του κόμματος.
Μια έκπληξη-αναμενόμενη ίσως- που μας περιμένει το βράδυ των εκλογών θα είναι τα μεγάλα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο ίδιος ως Υδροχόος με Σελήνη στον Ταύρο (γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου), πρόκειται να απασχολήσει για αρκετό καιρό το πολιτικό σκηνικό της χώρας μακροπρόθεσμα! Επίσης, βραχυπρόθεσμα, δέχεται την εύνοια των άστρων και αναμένεται να σημειώσει σημαντική άνοδο.
Λέοντες ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν ευνοούνται ιδιαίτερα από τη θέση της Σελήνης στο Σκορπιό την ημέρα των εκλογών. Ο πρώτος ωστόσο, αναμένεται να είναι πολύ πιο ευχαριστημένος από την απόδοση του κόμματος του, απ’ ότι ο δεύτερος, στη διάρκεια της μετάδοσης των αποτελεσμάτων. Ο Σύριζα φαίνεται ότι θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο τις μέρες μετά τις εκλογές, καθώς το τρίγωνο Ερμή (στον Καρκίνο)-Δία (στους Ιχθύς) στον γενέθλιο χάρτη του κύριου Τσίπρα δείχνει ότι θα υπάρξει τάση για συνεργασίες.
Τέλος, η Αλέκα Παπαρήγα ως Σκορπιός, την ημέρα των εκλογών με την Πανσέληνο στο ζώδιό της, ίσως δει την άρνηση των ψηφοφόρων λόγω της άρνησης για συνεργασία με άλλα αριστερά κόμματα, ωστόσο το ΚΚΕ δεν φαίνεται να χάνει σημαντικά ποσοστά από τη παραδοσιακή δύναμή του.
Εκλογές 2012: Νέοι παίκτες στο προσκήνιο!
Τελειώνοντας αυτό το αφιέρωμα στις εκλογές, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στα μικρά εκείνα κόμματα, που είτε κάνουν τώρα την πρεμιέρα τους στον κοινό αγώνα, είτε υπάρχουν ως συνδυασμοί, αλλά δεν έχουν καταφέρει να δώσουν ισχυρή παρουσία στο κοινοβούλιο. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι την αμέσως επόμενη περίοδο και μέσα από αυτούς τους «φαινομενικά μικρούς» συνδυασμούς, θα υπάρξουν αξιόλογα στελέχη που θα διεκδικήσουν και θα καταφέρουν να κερδίσουν μια καλή θέση στον πολιτικό στίβο!!
ΠΗΓΗ: Myastro.gr

Δημοσίευση σχολίου