Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Δήμητρα Αλεξανδράκη-Ναϊλα: Μια ακατάλληλη φωτογράφηση. Γυμνές και...Το ροζ βίντεο της Δήμητρας Αλεξανδράκη με ΝάιλαΈνα ροζ βίντεο με γυμνές την Δήμητρα  Αλεξανδράκη και τη Νάιλα από το Next Top Model κυκλοφορεί στα γνωστά site πορνογραφικού περιεχομένου.
Το καυτό βίντεο με τίτλο"Greek porns celebrities" που έχει αναρτηθεί σαν sex video ,είναι το βίντεο από την backstage φωτογράφηση της Δήμητρας και της Νάιλα στο Playboy,που κάποιος "πανέξυπνος ανέρτησε στο διαδίκτυο με αυτό τον τίτλο.

Μπορεί να περιέχει καυτές σκηνές,αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί sex video
 ή τσόντα.Είναι ένα καυτό βίντεο,αποκαλυπτικό μεν αλλά σε καμία περίπτωση porno.

Για το λόγο αυτό η Δήμητρα Αλεξανδράκη σκοπεύει, .......μαζί με τον δικηγόρο της, να προσέλθει στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών προκειμένου να καταθέσει αναφορά σχετικά με την ανάρτηση του καυτού video με το backstage του γυρίσματος που είχε κάνει μαζί με τη Νάιλα για το Playboy από site με πορνογραφικό υλικό.

Η αρμόδια υπηρεσία θα ερευνήσει την υπόθεση και αν εντοπιστούν οι «καλοθελητές» θα ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο σχετικά με την υπόθεση.nasosblog
Δημοσίευση σχολίου