Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Ο Αρναούτογλου, η καταγγελία και το εξώδικο – Ποια γυναίκα κλονίζει την ηρεμία τουΟ Αρναούτογλου, η καταγγελία και το εξώδικο – Ποια γυναίκα κλονίζει την ηρεμία τουΈπειτα από έξι ολόκληρα χρόνια μια γυναίκα έρχεται να ταράξει την ψυχική ηρεμία του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αυτή η γυναίκα δεν είναι άλλη από την
Παναγιώτα Ιατρού , η οποία ήταν η μεγάλη νικήτρια της εκπομπής «Πιο πολύ την Κυριακή» και είχε κερδίσει το μεγάλο έπαθλο που θα την έστελνε στο … διάστημα! Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, η Παναγιώτα Ιατρού όχι μόνο δεν έχει ταξιδέψει στο διάστημα, αλλά σύμφωνα με την ίδια δεν έχει βγάλει άκρη τόσο με την εταιρεία παραγωγής όσο και με το Mega.

Η νικήτρια του τηλεπαιχνιδιού που παρουσίαζε ο Γρηγόγηρης Αρναούτογλου έστειλε εξώδικο με το οποίο διεκδικεί το έπαθλο της. «Συνεχώς μου έλεγαν ότι περιμένουν το Οκ από τη «Space Adventures» , την εταιρεία που θα διοργάνωνε το ταξίδι στο διάστημα. Από τα τέλη του 2009 και έπειτα άρχισαν να μου αναφέρουν ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην γίνει το ταξίδι και να πάρω ως αντίτιμο κάποια χρήματα , τα οποία τα ξεκίνησαν από 100.000 ευρώ και τα «έριξαν» τελικά τα 65.000 ευρώ μικτά. Με πήγαιναν από μήνα σε μήνα , τώρα θα τα πάρεις , όχι τον άλλο μήνα. Μέχρι που τους ζήτησα ένα έγγραφο που να με κατοχυρώνει», δήλωσε στο περιοδικό ciao και στην συνέχεια αποκάλυψε ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά μάταια.

«Προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικά μαζί του, αλλά δεν έχει απαντήσει ποτέ στις κλήσεις μου. Στην αίτηση συμμετοχής μου αναφέρεται ότι το ταξίδι θα γινόταν όχι πριν το 2009, ενώ ο Αρναούτογλου που ήταν live και κυρίως στον ημιτελικό, ισχυριζόταν ότι θα γίνει μέσα στην επόμενη χρονιά, δηλαδή το 2008. Αν ήξερε κάτι , τότε ήταν πολύ καλός ηθοποιός. Έπαιξε πολύ καλά το ρόλο του. Νομίζω ότι βαθιά μέσα του ήξερε ότι το ταξίδι που υποσχόταν δεν θα πραγματοποιούταν ποτέ».
Πηγή: gossip-tv
Δημοσίευση σχολίου