Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ! Δελέασαν το παιδάκι με σνακ και μετά το ΕΚΤΕΛΕΣΑΝΦΩΤΟ – ΣΟΚ! Δελέασαν το παιδάκι με σνακ και μετά το ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ

Σκληρές εικόνες!!! Παγκόσμια οργή για το γεγονός
Φρίκη και οργή στην κοινή γνώμη προκαλούν οι φωτογραφίες που δείχνουν το άψυχο σώμα του 12χρονου,
Balachandran Prabhakaran, που εκτελέστηκε από δυνάμεις προσκείμενες στην κυβέρνηση της Sri Lanka.
Το μικρό αγόρι εκτελέστηκε εν ψυχρώ επειδή είναι γιος του ηγέτη της οργάνωσης Liberation Tigers of Tamil Eelam. Η εκτέλεση έγινε στις 19 Μαΐου 2009, λίγες μέρες πριν τον τερματισμό του αιματηρού εμφυλίου.
Οι φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν στη Daily Mail, αποτυπώνουν τις τελευταίες στιγμές του ανυποψίαστου αγοριού, το οποίο κάθεται σε ένα παγκάκι και τρώει ένα σνακ.
Λίγες στιγμές αργότερα το ίδιο αγόρι κείτεται νεκρό, ενώ στο άψυχο κορμί του φαίνονται οι τρύπες από τις σφαίρες των εκτελεστών του, που δίχως ίχνος ευαισθησίας προχώρησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.
Το παιδί σύμφωνα με τους ειδικούς εκτελέστηκε σχεδόν εξ επαφής, ενώ η κυβέρνηση διαψεύδει πως το παιδί εκτελέστηκε και ισχυρίστηκε πως σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών.
Σημειώνεται ότι οι εν λόγω φωτογραφίες προβάλλονται στο ντοκιμαντέρ No Fire Zone. »Κρατείτο από δυνάμεις προσκείμενες στην κυβέρνηση της Sri Lankan, του έδωσαν σνακ και ύστερα τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ» λέει ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Callum Macrae.
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr
Δημοσίευση σχολίου