Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: «Ο μετεωρίτης θα μπορούσε να είχε πέσει στην Ελλάδα !»ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: «Ο μετεωρίτης θα μπορούσε να είχε πέσει στην Ελλάδα !»

Κι όμως, ο μετεωρίτης, που έπεσε στη Ρωσία και έχει τραυματίσει πάνω από 500 άτομα, θα μπορούσε να είχε πέσει στην Ελλάδα!
Την αποκάλυψη αυτή κάνει στο
 news.gr ο  ο αστροφυσικός και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Μανώλης Γεωργούλης, ενώ το περιστατικό έχει διχάσει την επιστημονική κοινότητα.
«Δεν μπορούμε να πούμε ότι το φαινόμενο έχει περάσει. Μπορεί να συνεχιστεί σε περιοχές όχι εύκολα παρατηρήσιμες. Είμαστε τυχεροί στην περίπτωση αυτή, καθώς ο μετεωρίτης θα μπορούσε να έχει πέσει και στην Ελλάδα, επειδή – όταν μιλάμε για τέτοια φαινόμενα – αποστάσεις, όπως αυτή της χώρας μας με τη Ρωσία – είναι μικρές», τονίζει στο news.gr ο αστροφυσικός.
Δεν αποκλείει, μάλιστα, το ενδεχόμενο ορισμένα από τα θραύσματα να έχουν πέσει και σε θαλάσσιες περιοχές κοντά στη χώρα μας, κάτι που δεν γίνεται αντιληπτό, καθώς δεν είναι παρατηρήσιμο φαινόμενο. Ένα φαινόμενο, το οποίο προκάλεσε διχογνωμία από διάφορες πλευρές της επιστημονικής κοινότητας, σε ό, τι αφορά το συσχετισμό και την ακριβή ώρα εμφάνισής του…
Διαβάστε περισσότερα στο news.gr
Δημοσίευση σχολίου