Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

O παραστάτης του Μιχαλολιάκου που συνέλαβε η αστυνομία! (Φωτογραφίες)


Μαζί με ομοϊδεάτη του, είχαν φορτωμένο το αυτοκίνητό τους με πιστόλι, σουγιά, μάσκες, σφαίρες, κλόμπ… λες κι ήταν έτοιμοι για μακελειό!!! Ή μήπως ήταν;
Στις αρχές του μήνα, συγκεκριμένα στις
5 Φεβρουαρίου 2013, η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 27 και 19 ετών γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν όπλα.
Στη συνέχεια, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς τους και τις φωτογραφίες τους για να διαπιστωθεί αν έχουν συμμετάσχει σε κακουργηματικές πράξεις.
Ειδικότερα, επάνω στον 27χρονο Δράκο Παναγιώτη βρέθηκαν ένα πιστόλι Zastava με τέσσερα φυσίγγια, ένα πτυσσόμενο γκλοπ και ένας σουγιάς 8 εκατοστών.
Στον δεύτερο συλληφθέντα, τον 19χρονο Χάιδα Γρηγόριο Λουκά βρέθηκαν ένας πτυσσόμενος σουγιάς συνολικού μήκους 13,5 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο γκλοπ, ένα ζευγάρι γάντια και μία κουκούλα τύπου full face.
Το… φωτογραφικό αρχείο
Αμέσως μετά τη σύλληψη των δύο ανδρών, σε διάφορα sites και forum αναρτήθηκαν σχόλια που συνέδεαν τους δύο άνδρες με τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας μάλιστα πως και οι δύο «υπηρετούν» στη φρουρά ενός βουλευτή του κόμματος. Βέβαια, ήδη η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ είχε, πολύ πριν η ΕΛ.ΑΣ. βγάλει ανακοίνωση για τη στιγμή της σύλληψής τους, δημοσιεύσει ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας όλο το ιστορικό των δύο συλληφθέντων.
Η αναζήτηση για φωτογραφικό υλικό από συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής στο πρακτορείο Eurokinissi, έδωσε αρκετά «κατατοπιστικά» αποτελέσματα, από εκδήλωση για την επέτειο των Ιμίων στο κέντρο της Αθήνας, που δημοσιεύτηκαν στις 02/02/2013.
Αντίδραση από το κόμμα της Χρυσής Αυγής και ιδιαίτερα από τον ίδιο τον Νίκο Μιχαλολιάκο δεν υπήρξε. Κι αυτό που προξενεί εντύπωση είναι το γιατί, αφού αν παρατηρήσει κανείς τις φωτογραφίες από πρόσφατη συνάντηση της Χρυσής Αυγής, θα δει ότι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες εκτελεί χρέη «παραστάτη» δίπλα στον γενικό γραμματέα του κόμματος! Ή μήπως θα τον αφήσουν… ακάλυπτο, να ξεχαστεί, να μην τον συνδέσουν ποτέ με την οργάνωση, όπως έγινε και με τον Περίανδρο, όπως τον κατηγορεί ο ίδιος;

planet-greece
Δημοσίευση σχολίου