Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η «Σταρ Ελλάς» που συνελήφθη στο Μπάνσκο!AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η «Σταρ Ελλάς» που συνελήφθη στο Μπάνσκο!


Ψηλή, εντυπωσιακή και με αστραφτερό χαμόγελο η πρώην εστεμμένη καλλονή με το τέλειο σμιλεμένο σώμα, είχε μέχρι πρόσφατα καθημερινή τηλεοπτική παρουσία! Όταν όμως τα φώτα των προβολέων έσβηναν, ξάπλωνε στο κρεβάτι παρέα με επιχειρηματίες, έναντι αρκετών εκατοντάδων ευρώ.
Από το κρεβάτι της,
σύμφωνα με πληροφορίες του «Ciao», πέρασαν τρανταχτά ονόματα της Βόρειας Ελλάδας. Και αν κάτι τέτοιο νομίζεται πως το έχετε ξανακούσει θα σας αποκαλύψουμε και το που έγιναν όλα αυτά. Στην γειτονική Βουλγαρία. Στο κανάλι πάντως που εργάζεται και στην εκπομπή που συμμετέχει, δεν γνωρίζει – ακόμη – κανείς για τα… εκτός Ελλάδας αμαρτωλά της Σαββατοκύριακα.
Το «αμαρτωλό» πρόγραμμα της πρώην Σταρ Ελλάς
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχουν συντάξει οι αστυνομικές αρχές στη Βουλγαρία, η εκρηκτική πανελίστρια έφτανε αεροπορικώς στη Σόφια σχεδόν κάθε Παρασκευή βράδυ, από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά. Εκεί, στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας, την παραλάμβαναν μέλη της σπείρας, ένας 38χρονος ξενοδουπάλληλος κι ένας 29χρονος πρώην υπαξιωματικός από τη Βουλγαρία και οδικώς την μετέφεραν σε πολυτελές ξενοδοχείο λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο.
Ο τρόπος που οργάνωνε το ροζ κύκλωμα τα ερωτικά ραντεβού της ελληνίδας πανελίστριας ήταν σχεδόν αριστοτεχνικός: Εκείνη διέμενε σε πολυτελή σουίτα από το βράδυ της Παρασκευής και οι «επισκέπτες» της, έρχονταν οδικώς από την Ελλάδα και σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις ήταν όλοι Έλληνες υπήκοοι. Άλλωστε απόσταση από την Ελλάδα δεν είναι απαγορευτική. Μόλις μιάμιση με δύο ώρες μακριά από τη Θεσσαλονίκη η απόσταση οδικώς είναι λιγότερη από 3 με 4 ώρες.
Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, οι ερωτικές συνευρέσεις άρχιζαν από το πρώτο κι όλας βράδυ της διαμονής της εκρηκτικής παρουσιάστριας στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο και σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται πως τα ραντεβού ήταν τόσα, ώστε να παραμένει επί.. Βουλγαρικού εδάφους, μέχρι το βράδυ της Κυριακής οπότε και πάλι επέστρεφε μέσω Σόφιας. Όσοι πάλι ήθελαν να απολαύσουν την παρέα της για ολόκληρο Σαββατοκύριακο, γνώριζαν καλά πως θα έπρεπε να ξοδέψουν αρκετές χιλιάδες ευρώ.
ΠΗΓΗ: markos.tv
Η σύλληψη της την περασμένη Παρασκευή
Η σύλληψη της ελληνίδας πανελίστριας έγινε επί το.. έργο, μετά από παρακολούθηση των αστυνομικών αρχών της Βουλγαρίας την περασμένη Παρασκευή και μάλιστα, όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού κρατήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας όπου και με εγγύηση μερικών χιλιάδων ευρώ, αφέθηκε ελέυθερη να επιστρέψει στη χώρα μας από τον εισαγγελέα ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τους επόμενους μήνες. Βέβαια το κανάλι που εργάζεται δεν έχει ιδέα του συγκεκριμένου γεγονός αλλά ούτε και των πικάντικων δραστηριοτήτων της ξανθιάς καλλονής. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει καταλάβει το παραμικρό από την περιπέτεια που έζησε, αφού η ίδια εξακολουθεί να συμμετέχει κανονικά στην τηλεοπτική εκπομπή. Όσο για την τακτική δικάσιμο της υπόθεσης της, ορίστηκε για τους επόμενους μήνες. Αλλά τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα…
Δημοσίευση σχολίου