Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

ΦΩΤΟ: Φυγή Σαλμά! Καταγγελίες και μηνύσεις για τραυματισμούς από το υπουργικό αυτοκίνητο!ΦΩΤΟ: Φυγή Σαλμά! Καταγγελίες και μηνύσεις για τραυματισμούς από το υπουργικό αυτοκίνητο! 


Σκηνές απόδρασης το απόγευμα, της Κυριακής 10 Μαρτίου, έξω από το ξενοδοχείο όπου βρίσκονταν ο αν. Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει από το μαινόμενο πλήθος που παρέμενε από το πρωί στο χώρο, άφησε πίσω του τραυματίες και ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο!
Οι καταγγελίες για τραυματισμούς αλλά και οι μηνύσεις πολιτών για σωματικές βλάβες από τον οδηγό του αυτοκινήτου του κ. Σαλμά πέφτουν
κυριολεκτικά βροχή αυτή την ώρα στα δικηγορικά γραφεία της πόλης.
Ο ίδιος παρέμεινε για ώρες γύρω από κυκλωμένο από τους πολίτες ξενοδοχείο, αφού  λίγο νωρίτερα με την προκλητική άρνησή του να συναντηθεί με την συντονιστική επιτροπή (με επικεφαλής τους δημάρχου Μεσολογγίου, Ναυπακτίας) καθώς και την βουλευτή Μαρία Τριανταφύλλου, πυροδότησε κυριολεκτικά την κατάσταση που τελικά ξέφυγε από κάθε έλεγχο κατά την   φυγή του.
Οι συγκεντρωμένοι για το σχέδιο «Αθηνά» που καταργεί το ΤΕΙ Μεσολογγίου, παρατάχθηκαν στο χώρο του Θεοξένια νωρίς το πρωί, ενώ λίγο μετά τις 12.00 κατέφτασαν οι δήμαρχοι, οι φορείς  και οι πολίτες. Στην προσπάθειά τους να περάσουν εμποδίστηκαν με ρίψεις χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ωστόσο τα κατάφεραν!
Με αντιπερισπασμό έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και έφτασαν μπροστά από το ξενοδοχείο, χωρίς όμως να μπουν μέσα σ αυτό. Όπως είπαν, μόνο αντιπρόσωποι θα συναντώνταν με τον κ. Σαλμά.
Μετά από 4 σχεδόν ώρες και ενώ ο Υπουργός απαξίωσε συνάντηση λόγω άλλων συναντήσεων όπως είπε με τους ψηφοφόρους του, επιχειρήθηκε η «μεγάλη έξοδος» που λίγο έλειψε να αφήσει πίσω της ανθρώπινα θύματα. Την  ίδια ώρα οι αστυνομικές δυνάμεις έβαλαν προς το πλήθος με χημικά, παρά το γεγονός πως ήδη ήταν πεσμένος στο έδαφος ένας τραυματίας. Λίγο νωρίτερα μια ακόμη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.
Η παρουσία του Υπουργού σήμερα στην πόλη συνολικά άφησε πίσω της 4 τραυματίες και ένα καρδιακό επεισόδιο ενός πατέρα που είδε το γιό του να παρασύρεται από το αυτοκίνητο του κ. Υπουργού!
IMG_7791IMG_7794IMG_7800IMG_7814IMG_7820IMG_7824IMG_7836IMG_7848IMG_7865IMG_7871
ΠΗΓΗ: onairnews.gr
Δημοσίευση σχολίου