Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Πήρε φόρα ο Αγάθωνας και «τα χώνει» – Τι λέει για Λαζόπουλο και ΡακιντζήΠήρε φόρα ο Αγάθωνας και «τα χώνει» – Τι λέει για Λαζόπουλο και Ρακιντζή 


Ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra αναμένεται να μας απασχολήσουν αρκετές φορές μέχρι τουλάχιστον τον τελικό της Eurovision με τον ρεμπέτη να αποδεικνύεται χείμαρρος και να βάζει στο στόχαστρό του τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά και τον Μιχάλη Ρακιντζή.

Αφορμή για μια ακόμη έκρηξή του ήταν η εμφάνισή του στην
εκπομπή του διάσημου Ελληνα ηθοποιού η οποία δεν πήγε όπως περίμεναν οι Koza Mostra

«Πάω στη Θεσσαλονίκη, μετά από μια αποτυχημένη επίσκεψη στην Αθήνα. Εδώ ήρθαμε να δυσφημιστούμε τελικά. Πήγαμε να παίξουμε ένα τραγούδι στον Λαζόπουλο, τον οποίο συμπαθώ, θαυμάζω και τον βλέπω από το ’80 που ξεκίνησε, αλλά δυστυχώς λόγω κακής ηχοληψίας το τραγούδι βγήκε απαράδεκτο», δήλωσε στο star ο ρεμπέτης και στη συνέχεια πήρε φόρα και τα έχωσε σε όλους.

«Και μας κοροϊδεύετε λοιπόν εσείς, όλες οι εκπομπές των καναλιών, καλά κάνετε, εγώ όμως πρέπει να δικαιολογηθώ. Από κακό ήχο, βγήκε κακό το τραγούδι», ήταν τα λόγια του Αγάθωνα.

Κάπου εκεί η κουβέντα έφτασε μοιραία και στον Μιχάλη Ρακιντζή με τον ρεμπέτη να αναφέρει «Μας βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τον Ρακιντζή. Δεν φταίει βέβαια κι αυτός ο καημένος που είχε κακό ήχο, αλλά τι να κάνουμε η δημοσιότητα έχει τα καλά της και τα κακά της. Εγώ πάντως δε θα κλείσω ματάκι, μπουνίτσα θα ρίξω την επόμενη φορά».

Και αναφερόμενος στο τι είχε συμβεί στον διαγωνισμό της Eurovision που συμμετείχε ο Ρακιντζής, ο Αγάθωνας ανέφερε «Εάν είναι να ξαναβγώ σε τέτοια εκπομπή, με τέτοιον ήχο, δε θα βγαίνω, θα λέω ότι είμαι άρρωστος».


Πηγή: iefimerida
Δημοσίευση σχολίου