Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν στην καυτή ατζέντα της πανελίστριαςΑκόμα μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά στην πολύκροτη υπόθεση της γνωστής παρουσιάστριας που συνελήφθη στη Βουλγαρία για πορνεία! Διαβάστε για να είστε μέσα στα πράγματα...

Όπως σας είχε αποκαλύψει νωρίτερα η στήλη μας στο Twitter, "Sportdog Penalty", η παρουσιάστρια με τα εντυπωσιακά προσόντα, πριν λίγα χρόνια νταλαβεριζόταν με ξένο παίκτη του Ολυμπιακού που τώρα αγωνίζεται εκτός Ελλάδας! Μάλιστα, το Σάββατο, μέλη μπασκετικής ομάδας που είχε καταλύσει σε ξενοδοχείο επαρχιακής πόλης, ήταν στα ...τηλέφωνα για να τσεκάρουν ποια είναι η παρουσιάστρια που συνελήφθη για πορνεία στο εξωτερικό.

Και γενικά η συγκεκριμένη είδηση αναστάτωσε τον αθλητικό χώρο, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την Ελληνίδα καλλονή.

Ο σκύλος, ωστόσο, έμαθε πως ανεξάρτητα με το αν είχε σχέση με μπασκετμπολίστα, η πανέμορφη κοπέλα είχε ...στενή φιλία και με διάσημο ξένο ποδοσφαιριστή, που τότε αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", "η μοντελο-πανελίστρια δεν ξέρω αν είναι ΟΣΦΠ ή απλά γουστάρει τα ερυθρόλευκα.
Πριν από 3 χρόνια πάντως έκανε...στενή παρέα και με τον Λούα Λούα. Κάποιοι που την ήξεραν απο το ΤV πέρασμά της λένε πως ο Λομάνα δεν ήταν απλά ένα όνομα στη (μεγάλη) ατζέντα της αλλά μαζί του έπαθε...τρεΛΟΥΑ"!!!

Αυτά και ...follow στο "Sportdog Penalty" γιατί οι αποκαλύψεις συνεχίζονται!

Πηγή: Sportdog
Δημοσίευση σχολίου