Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Mαρία Ψήμμα: "Εγώ χειροκρότησα τον Γιώργο στο συνέδριο!"H γυναίκα που αποθέωσε τον ΓΑΠ στο συνέδριο μιλά στα "Παραπολιτικά"

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα κατά την εμφάνιση του στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τα πρόσωπα που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να τον υποδέχονται μετά βαΐων και κλάδων υπέστησαν τη βάσανο του κραξίματος.
Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με
τους ένθερμους χειροκροτητές του Γιώργου Παπανδρέου απεικονιζόταν και η Γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ στη Λέσβο Μαρία Ψήμμα (φωτ.), η οποία μίλησε στο «Secret», απαντώντας σε όσους την επέκριναν επωνύμως ή και ανωνύμως. «Τιμή μου και καμάρι που χειροκρότησα τον Γιώργο Παπανδρέου όταν ήρθε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Αρχηγός μου ήταν» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την ίδια, που εδώ και 36 χρόνια υπηρετεί το ΠΑΣΟΚ, «ο Γ. Παπανδρέου ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος. Τον έφαγαν τα συμφέροντα. Οι καναλάρχες και οι τραπεζίτες. Δεν έπεσε έτσι από την μια στιγμή στην άλλη.
Και τώρα ακολουθούν την πολιτική που είχε χαράξει. Αυτά που έκανε ο Παπανδρέου άρχισε να τα εκτιμάει ο κόσμος μας. Μπορεί να απογοητεύτηκε, μπορεί να πληγώθηκε και να θύμωσε, όμως είναι δίπλα μας. Πράγμα που δεν φαίνεται ακόμα στις δημοσκοπήσεις. Περιμένει να δει» υποστηρίζει χαρακτηριστικά. Μάλιστα δεν αποκλείει ο Γ. Παπανδρέου να επιστρέψει στο μέλλον δικαιωμένος.
«Για μένα δεν έχει τελειώσει πολιτικά. Θα τον καταγράψει η ιστορία. Δεν ξέρω αν θα είναι ξανά πρόεδρος του Κινήματος στο μέλλον. Αλλά πολιτικά δεν μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που τον αναγνωρίζει όλος ο κόσμος και εμείς να τον πετάμε στα σκουπίδια. Τώρα καταλάβαμε την αξία του. Τον έφαγαν τα συμφέροντα. Ο κόσμος του αναγνωρίζει ότι δεν φταίει για αυτά που έγιναν. Μπορεί να είναι θυμωμένος, αλλά καταλαβαίνει ότι ο Γ. Παπανδρέου σε πάρα πολλά πράγματα είχε δίκιο. Του έσκασε μια βόμβα στα χέρια όταν ανέλαβε...», δήλωσε
Secret, εφημερίδα Παραπολτικά
Δημοσίευση σχολίου