Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Επίθεση Καραγκούνη σε ΑλαφούζοΕπίθεση Καραγκούνη σε Αλαφούζο
Με μια έξω από τα δόντια ανακοίνωσή του ο Γιώργος Καραγκούνης απάντησε στον Γιάννη Αλαφούζο για όσα ανέφερε στη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση του Νίκου Νταμπίζα.
Κατ’ ουσία κλείνει η πόρτα της επιστροφής του «Κάρα» στον Παναθηναϊκό και ουδείς γνωρίζει εάν θα υπάρξουν περαιτέρω ενέργειες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν τον κ. Αλαφούζο να έχει κάνει τοποθέτηση στην ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την εμπλοκή μου στην πρόσληψη νέων στελεχών θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο της ομάδας για τα εξής:
Σέβομαι οποιονδήποτε έχει θεσμικό ρόλο στον Παναθηναϊκό , γι’ αυτό δεν έχω τοποθετηθεί μέχρι σήμερα για όσα ανακριβή και υποτιμητικά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς και με αφορούν. Επίσης είμαι διαρκώς συγκαταβατικός σε κάθε νέα πρόταση της ΠΑΕ για οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντί μου.
Δεν θα ανεχτώ όμως, από ανθρώπους που με οδήγησαν με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουν στην αποχώρηση μου από τον Παναθηναϊκό, να μου αποδίδουν σήμερα έναν ρόλο «μυστικού συμβούλου» ή «μάνατζερ» που προτείνει στελέχη και τεχνικούς διευθυντές.
Όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας μου απέφυγα συστηματικά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα οποιαδήποτε εμπλοκή σε παρόμοια ζητήματα και ακριβώς το ίδιο πράττω και τώρα. Αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος και συνεχίζω την καριέρα μου που με τόσες θυσίες έχω χτίσει.
Παραμένω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ποδοσφαιριστής...
Γιώργος Καραγκούνης»
ΠΗΓΗ:pamesports.gr
Δημοσίευση σχολίου