Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

"Δεν έκανα τίποτα για να το μετανιώσω" είπε στους Αστυνομικούς ο 23χρονος Αλβανός


Στη κοσμάρα του και χωρίς να αναλογιστεί τις επιπτώσεις "αρπαγής" 13χρονου κοριτσιού είναι ο Αλβανός που πέρυσι κατηγορήθηκε για ναρκωτικά και απελάθηκε, αλλά ξαναμπήκε λαθραία στην Ελλάδα...

Συνελήφθη στις 2.00 το μεσημέρι της Παρασκευής σε δασική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας ο 23χρονος Αλβανός που θεωρείται «υπεύθυνος» για τη φυγή της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από το σπίτι της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 23χρονος επικοινώνησε με τον πρώην εργοδότη του, έναν βοσκό της περιοχής (ο Μάριον Αγιάζι είχε εργαστεί εκεί ως βοηθός του και γνώριζε το βουνό) και του είπε ότι σκοπεύει να παραδοθεί.
Ο βοσκός ειδοποίησε τους αστυνομικούς και τους ενημέρωσε τους για το ακριβές σημείο του «φυγά». Αλβανός.
Στις πρώτες του κουβέντες προς τους αστυνομικούς της Διεύθυνησης Καβάλας ο Αλβανός ανέφερε «δεν έχω κάνει τίποτα για να το μετανοιώσω».
Είπε επίσης, ότι σκόπευε να παραδοθεί από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση «αλλά δεν τον άφηνε η φίλη του...».
Τη στιγμή της σύλληψής του ο νεαρός βρισκόταν πίσω από μία συστάδα θάμνων, όπου και είχε κοιμηθεί τη νύχτα που πέρασε...
Για τη σύλληψη του 23χρονου η ΕΛΑΣ είχε από χθες εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στήνοντας μπλόκα σε όλους τους περιφερειακούς δρόμους της περιοχής.
Δημοσίευση σχολίου