Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

O λαμπερός γάμος του Χρήστου Δάντη στην Σύρο


O λαμπερός γάμος του Χρήστου Δάντη στην Σύρο 

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Τζένη Βουτσίνου, παντρεύτηκε το Σάββατο στην Σύρο ο γνωστός τραγουδοποιός Χρήστος Δάντης σ’ έναν γάμο που συζητήθηκε ιδιαίτερα στο νησί και όχι μόνο.Ο γάμος τους έγινε στο δημαρχείο της Ποσειδωνίας και ακολούθησε δεξίωση σε ξενοδοχείο στον
Γαλησσά.Και οι δύο τους έλαμπαν από ευτυχία, αφού μετά την κόρη που έχουν αποκτήσει μαζί, ήρθε το μυστήριο του γάμου να ενώσει για πάντα τις ζωές τους.

Την εντυπωσιακή και πανέμορφη νύφη συνόδεψαν μουσικά όργανα και την παρέδωσε στο γαμπρό ο πατέρας της, Ιωσήφ Βουτσίνος, τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο.
Η νύφη φορούσε ένα νυφικό από μεταξωτό τούλι και κεντημένη δαντέλα της Μαρίνας Κονίδη ενώ ο γαμπρός, ρούχα που σχεδίασε για εκείνον ο Σωτήρης Γεωργίουκαι δεν είχαν καμία σχέση με γαμπριάτικο κουστούμι, παραπέμποντας σε μία σκορ και ανάλαφρη εμφάνιση.

Δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι από το χώρο της μουσικής, της μόδας, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της πολιτικής που παραβρέθηκαν στο γάμο τιμώντας το ζευγάρι σ’ αυτή την τόσο σημαντική στιγμή του.Το γλέντι του γάμου στην πισίνα του ξενοδοχείου ήταν τρικούβερτο με το γαμπρό και τη νύφη να σέρνουν το χορό και να κρατούν ζωντανό το κέφι μέχρι το ξημέρωμα. 

Πηγή:cyclades24.grΠηγή: real.gr
Δημοσίευση σχολίου