Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

Τετράκις εκατομμυριούχος για λίγα δευτερόλεπτα – Κατά λάθος ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο


Ευτυχώς ο Κρις Ρέινολντς έχει γερή καρδιά.
Δεν χρειάζεται να κάνει τεστ κοπώσεως. Από τη στιγμή που αντίκρισε αυτό τον αριθμό στο λογαριασμό του και δεν λιποθύμησε...

ο 56χρονος Αμερικανός δεν διατρέχει κίνδυνο. Γιατί είναι ο άνθρωπος που έγινε τετράκις εκατομμυριούχος και ο πλουσιότερος στον κόσμο, αλλά μόνο για μερικά δευτερόλεπτα.

Ο Αμερικανός ήταν μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του, αποφασίζοντας να ελέγξει το λογαριασμό του στο PayPal, τον οποίο χρησιμοποιεί για να αγοράζει και να πουλάει αντικείμενα στο eBay. Ενώ περίμενε να τον βρει άδειο, ξαφνικά τον έπιασε... ζαλάδα από τα 17 ψηφία που αντίκρισε.

Συγκεκριμένα, μόλις είχε γίνει τετράκις εκατομμυριούχος, καθώς στο λογαριασμό του βρίσκονταν 92.233.720.368.547.800 δολάρια. Οταν κατάφερε να ανοιγοκλείσει ξανά τα μάτια του και να σκεφτεί, έκανε το αυτονόητο. Μπήκε ξανά στο λογαριασμό του. Αυτό ήταν, μόλις είχε ξαναγίνει ο 56χρονος Αμερικανός που ήταν έως τότε, με ένα ωραιότατο μηδέν στο υπόλοιπό του.

Παρότι τα χρήματα έκαναν φτερά με την ίδια ταχύτητα με την οποία είχαν εμφανιστεί, ο Ρέινολντς σκέφτηκε τι θα έκανε αν πράγματι αυτό το τρελό ποσό ήταν δικό του. «Είμαι πολύ υπεύθυνο άτομο. Καταρχήν θα ξεπλήρωνα το εθνικό χρέος. Και μετά θα αγόραζα την ομάδα μπέιζμπολ της Φιλαδέλφεια, αν υπήρχε μία καλή προσφορά», δήλωσε ο για λίγο βαθύπλουτος.


Parapona-Rodou
Δημοσίευση σχολίου