Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙ ΡΗΝΗΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ….

ΝΟΜΠΕΛ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗ.

Ας θυμηθούμε πώς κέρδισε νομπέλ ειρήνης, αυτός που συμμετείχε ενεργά στην υπονόμευση της χώρας καταγωγής του προκαλώντας ακόμα και εμφύλιο πόλεμο για εγκαταστήσουν οι ΗΠΑ στην εξουσία της Κένυα έναν τοπικό “Παπαδνδρέου”.
http://s.enet.gr/resources/2010-10/papandreou-thumb-large.jpg


Το βραβείο “Ειλικρινείας”

http://latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c630a53ef012876400c7c970c-600wi


Το νόμπελ “Ειρήνης”

Οι ψεύτες βραβεύονται για την “ειλικρίνειά” τους κι οι πολεμοκάπηλοι υπονομευτές βραβεύονται για την προσφορά τους στην “Ειρήνη”
Εικόνες από την επιχείρηση που έδωσε τον Νόμπελ “Ειρήνης” στον επίδοξο σφαγέα της Συρίας!

http://graphics8.nytimes.com/images/2007/12/29/world/30kenya1_lg.jpg
http://www.nocaptionneeded.com/wp-content/uploads/2008/02/kenya-kill.png

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ


http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2009/03/obama.jpg


Γράφει ο Αμύντας

Ο Αμερικανός πρόεδρος όλως αιφνιδίως, πριν καν συμπληρώσει το πρώτο έτος της θητείας του, έγινε κάτοχος ενός βραβείου Νόμπελ Ειρήνης και όσοι το άκουσαν και σκέπτονται, αναρωτήθηκαν τι σημαντικό πρόλαβε να κάνει, ώστε να αξίζει το Νόμπελ Ειρήνης, βραβείο, που όλοι γνωρίζουμε ότι απονέμεται σε ανθρώπους, των οποίων οι δράση για την ειρήνη είναι έργο ζωής και δεν αποτελεί δείκτη λαϊκής προσδοκίας. Φαίνεται όμως ότι το πολύτιμο βραβείο υποβαθμίσθηκε σε εργαλείο προπαγάνδας και εξυπηρετεί έργα και προθέσεις που φέρουν αποτελέσματα αντίθετα με την Ειρήνη.

Ο δημοσιογράφος Thierry Meyssan και ο αναλυτής της NOW, Michael Chossudovsky, κατέδειξαν το παρασκήνιο της συνεργασίας του κυρίου Ομπάμα με τις μυστικές υπηρεσίες για την αποσταθεροποίηση της Κένυας, που έφθασε στα πρόθυρα του εμφυλίου, προς όφελος των συμφερόντων των πανίσχυρων φαρμακοβιομηχανιών.
Το 2006 η ευρωπαϊκή διοίκηση των αμερικανικών στρατευμάτων ζήτησε από τον, τότε, γερουσιαστή Ομπάμα, κενυατικής καταγωγής, να συμμετάσχει σε μια μυστική αποστολή κοινή επιχείρηση των CIA-NED-USAID-NSA στην Αφρική με σκοπό να υπερασπισθούν τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών και να απομακρύνουν την κινεζική επιρροή από την Κένυα και το Σουδάν*.
Ο Ομπάμα με την οικογένειά του φθάνει στο Ναϊρόμπι με αεροσκάφος ναυλωμένο από το Κογκρέσο.
Από πίσω ακολουθούσε κι ένα άλλο αεροπλάνο μισθωμένο από τις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις με μία ομάδα ειδικών στον ψυχολογικό πόλεμο υπό την αρχηγία του αποστράτου στρατηγού J. Scott Gration.
Η Κένυα είχε μειώσει τους οικονομικούς, αποικιακού τύπου, δεσμούς της με τους Αγγλοσάξονες κι είχε συνάψει άλλους δικαιότερους με τους Κινέζους. Έτσι το Λονδίνο και η Ουάσιγκτον αποφάσισαν να ανατρέψουν τον Κενυάτη πρόεδρο Kibaki και να επιβάλουν στην εξουσία τον αφοσιωμένο οπορτουνιστή Ralia Odinga.
Το NED, Εθνικό Ίδρυμα για τη Δημοκρατία, δημιούργησε ένα Πορτοκαλί Κίνημα και σχεδίασε μια «χρωματιστή επανάσταση» για τις εκλογές του 2007.
(Αυτό το Επαναστατικό πορτοκαλί -που το φορούν κι οι κρατούμενοι του Γουαντάναμο- δεν φορέθηκε και στην «Πορτοκαλί επανάσταση» της Ουκρανίας πριν από μερικά χρόνια; Φαίνεται ότι έχει καταστεί το επίσημο χρωματικό ένδυμα όλων των «αυθόρμητων δημοκρατικών επαναστάσεων» και αποτελεί την σκηνοθετική υπογραφή των φιλανθρωπικών οργανώσεων (τύπου NED, CIA, NSA) που εξάγουν την ειρήνη και την δημοκρατία όπου χρειαστεί ανά τον πλανήτη..).
Raila-Odinga-Obama.jpg

Ο γερουσιαστής Ομπάμα έγινε δεκτός με τιμές και η άφιξή του προβλήθηκε από τα κενυατικά ΜΜΕ όπως επίσης και η συνάντησή του με τον Odinga με τον οποίον μίλησε για μια «δημοκρατική επανάσταση».

http://i1.ytimg.com/vi/c6eVVVKFHu0/hqdefault.jpg

Όσο οι δύο άντρες έλεγαν αυτά τα “δημοκρατικά”, ο στρατηγός Gration έδωσε στον κύριο Odinga κι ένα εκατομμύριο δολάρια, τα οποία, ο τελευταίος τα επενέδυσε στην αποσταθεροποίηση της χώρας του, προκαλώντας την επίσημη διαμαρτυρία του Ναϊρόμπι προς την Ουάσιγκτον.
Τότε καταφθάνει και η κυρία Μαντλήν Ωλμπράιτ, η γνωστή από την ενορχήστρωση του εγκλήματος εναντίον της Γιουγκοσλαβίας, με την ιδιότητα της προέδρου του NDI, κλάδου του NED που εξειδικεύεται στα κόμματα της αριστεράς και στις παρδαλές επαναστάσεις, για να επιβλέψει την οργάνωση του «Πορτοκαλί κινήματος». Μετά ακολούθησε κι ο Τζων Μακέιν , με την ιδιότητα του προέδρου του IRI, άλλου κλάδου του NED, που… ειδικεύεται στη συνεννόηση.. με τα δεξιά κόμματα, ο οποίος ολοκληρώνει των συντονισμό των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
(Τους χειραγωγούν όλους και τους κατευθύνουν σαν μαριονέτες να δημιουργήσουν τις συνθήκες που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Ας το έχουμε υπ’ όψιν κι εμείς εδώ κι ας συγκρατούμαστε απέναντι στα ακραία και στα διχαστικά συνθήματα μερικών, γιατί τελικά με τις πράξεις τους μπορεί να εξυπηρετούν τους σκοπούς αυτών που βρίζουν και κατηγορούν..).

Στις εκλογές του Δεκεμβρίου του 2007 μια δημοσκόπηση χρηματοδοτημένη από το USAIDανακοινώνει τη νίκη του Odinga, ενώ την ίδια την ημέρα της ψηφοφορίας ο Μακέιν δηλώνει ότι ο πρόεδρος Kibaki παραποίησε τα αποτελέσματα κι ότι στην πραγματικότητα κέρδισε η αντιπολίτευση!
Η NSA προκαλεί φυλετικές ταραχές όταν μαζί με ντόπιους υπαλλήλους της τηλεφωνίας στέλνει ανώνυμα sms στον πληθυσμό, στις μεν περιοχές που κατοικούσε η φυλή των Luo (από την οποία έρχεται ο Odinga) έγραφαν: «Αγαπητοί Κενυάτες, οι Kikuyu (όνομα της άλλης φυλής) έκλεψαν το μέλλον των παιδιών μας… Πρέπει να τους φερθούμε με το μόνο τρόπο που καταλαβαίνουν…τη βία». Ταυτοχρόνως στις περιοχές των Kikuyu έγραφαν: «Δεν θα χυθεί το αίμα κανενός αθώου Kikuyu. Θα τους εξοντώσουμε μέχρι την καρδιά της πρωτεύουσας. Στο όνομα της δικαιοσύνης φτιάξτε μια λίστα με τους Luo που γνωρίζετε». (άκου στο όνομα της δικαιοσύνης φτιάξτε λίστα!)(Θυμάστε τι έγινε στην Ελλάδα το Δεκέμβριο του ’08; Με τον ίδιο τρόπο στάλθηκαν sms με μαζικές αποστολές σε όλους τους φοιτητές. Το περιεχόμενο των μηνυμάτων στην ουσία ήταν εντολές «αύριο φορέστε όλοι μαύρα», «έχουμε υποχρέωση να είμαστε όλοι εκεί», «καθήκον μας είναι να αντιδράσουμε». Ας έχουμε κι εμείς υπ’ όψιν μας ότι τέτοια δυνατότητα έχουν συγκεκριμένες εταιρείες με δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία των μελών της κινητής τηλεφωνίας, των «οικογενειακών πακέτων» και απομόνωσης των αριθμών των νεαρών μελών, αφού κάποιος πληρώσει το λογαριασμό…. Ποιος πλήρωσε;; Δεν μοιάζει πολύ με τα γεγονότα της Κένυας; γιατί δεν ερευνήθηκε από εισαγγελέα;;;)
Η χώρα μέσα σε μερικές ημέρες βυθίστηκε στο χάος και στις φυλετικές συγκρούσεις.

http://www.usip.org/sites/default/files/kenya_violence.jpg
images?q=tbn:ANd9GcRWTIA22XMqQOJ4P7GuDP6N4YsBAqkQVLFDrFRZJjOxurOHW7pF
610x.jpg

http://www.therazor.org/images/kenya_violence.jpg
http://www.nation.co.ke/image/view/-/598814/highRes/64509/-/maxw/600/-/13nyun2z/-/AFR31KENYAVIOLENCE0103.jpg

http://allafrica.com/download/pic/main/main/csiid/00201817:dcd34a665d96ee7c6e7ef56b0ce80ede:arc614x376:w614:us1.jpg
Από τις ταραχές που προκάλεσαν (αυτοί οι εξαγωγείς της δημοκρατίας και της ειρήνης) σκοτώθηκαν περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι, ενώ ξεσπιτώθηκαν 300.000 και χάθηκαν 500.000 θέσεις εργασίας!
Η κα Ωλμπράιτ επανέρχεται στο ρόλο της μεσολαβητού μεταξύ του προέδρου και της αντιπολιτεύσεως και βάζει στο παιχνίδι το «Κέντρο για την Ειρήνη και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» του Όσλο, μια ΜΚΟ η οποία, υπό τη διεύθυνση του πρώην πρωθυπουργού της Νορβηγίας, ΘόρνμπγιονΓιάγκλαντ, παρεμβαίνει σε διάφορες χώρες υπέρ των συμφερόντων της Ουάσιγκτον. Αυτός στέλνει δυο μεσολαβητές, των οποίων τα έξοδα καλύπτει εξ ολοκλήρου το NDI της Ωλμπράιτ.
Εκβιαζόμενος ο Πρόεδρος Kibaki δημιουργεί τη θέση του πρωθυπουργού και την εμπιστεύεται στον κύριοOdinga, ο οποίος μειώνει αμέσως τις συναλλαγές της Κένυα με την Κίνα!
Με το που κερδίζει τις προεδρικές εκλογές ο Ομπάμα, παίρνει το δωράκι του και ο κος Θόρνμπγιορν Γιάγκλαντ και εκλέγεται στη θέση του προέδρου επιτροπής των βραβείων Νόμπελ, και με τη σειρά του ανταποδίδει αμέσως την αβρότητα προτείνοντας τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Ομπάμα, 12 ημέρες μετά την εγκατάστασή του στον Λευκό Οίκο, ως υποψήφιο για το Νόμπελ Ειρήνης! Το οποίο και του απενεμήθη ως υπέρτατο εργαλείο προπαγάνδας. Μετά απ’ αυτό, στις 29/9/09, ο κος Θόρνμπγιορν εξελέγη Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Από το άρθρο του Hellenic Nexus Νοεμβρίου ’09
πηγές www.voltairenet.org M. Chossudovsky
www.conspiracyplanet.com
Δημοσίευση σχολίου