Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μπλαν: «Σημαντικό να νικάς τον Ολυμπιακό στην έδρα του»Μπλαν: «Σημαντικό να νικάς τον Ολυμπιακό στην έδρα του»
Ο προπονητής της Παρί ήταν ευχαριστημένος με τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος.

Οι δηλώσεις του Λοράν Μπλαν στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Δε φοβηθήκαμε στη διάρκεια του αγώνα, σίγουρα είχαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, όπως θα είχε και κάθε ομάδα με τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες να παίξουν αυτό που ξέρουν. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ενέργεια στο πρώτο μέρος,
μας πίεσε, αλλά στο δεύτερο μέρος έπεσε πάρα πολύ. Βγάλαμε κι εμείς τη δική μας ενέργεια και πήραμε αυτό το αποτέλεσμα.

Είχαμε ένα θέμα στο κέντρο μας στο πρώτο μέρος, ήμασταν κομμένοι στα δύο με μακριά τις γραμμές. Στην επανάληψη παίξαμε καλύτερα, ήρθαν πιο κοντά οι γραμμές μας και πετύχαμε το στόχο μας.

Ο Λαβέτσι μπήκε γιατί τραυματίστηκε ο Λούκας. Όλοι ήταν ετοιμοπόλεμοι, έχουμε πάγκο με πολύ ποιοτικούς παίκτες κι αυτό μας βοηθάει πολύ στην εξέλιξη των αγώνων. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ περισσότερους χώρους σε σχέση με το πρώτο μέρος.

Είχα πει ότι το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό, αλλά από τη στιγμή που το κερδίσαμε γίνεται εξίσου σημαντικό το δεύτερο ματς. Κι έτσι θα πάει ως το τέλος. Σίγουρα όμως είναι πολύ σημαντική μια νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού.

Η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για το ντέρμπι με την Μονακό, θα προτιμούσα να είχαμε λίγες μέρες παραπάνω για να προετοιμαστούμε καλύτερα.

Στο πρώτο μέρος όλη η άμυνά μας έπαιξε αρκετά πίσω, γι΄αυτό δεχτήκαμε μεγάλη πίεση από τον Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς για τον Μαρκίνιος, δεν έφταιγε αυτός ή κάποιος παίκτης μεμονωμένα για την αμυντική μας εικόνα στο πρώτο μέρος. Αντιθέτως είναι ένας παίκτης που σκόραρε, δεν έφταιγε για την ισοφάριση, μην είστε τόσο αυστηροί με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ούτε ο Μότα φταίει που παίξαμε πίσω στο πρώτο μέρος. Είχαμε πίεση. Στο δεύτερο βελτιώθηκε και αυτός».


Πηγή: pamesports.gr
Δημοσίευση σχολίου