Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Το ιδιόχειρο σημείωμα του Μ. Ασλάνη - "Εγώ φεύγω" - Eίχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον σχεδιαστή


Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο σχεδιαστής επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του, αφήνοντας μάλιστα και επιστολή που το μαρτυρά σε στενή του συνεργάτιδα...
Μια επιστολή που βρέθηκε πλάι του όταν αποκαλύφθηκε ο θάνατός του Τι γράφει το ιδιόχειρο σημείωμα στη συνεργάτιδά του

Το ιδιόχειρο σημείωμα του Μ. Ασλάνη 


“Φωτεινούλα μου λυπάμαι που γνωριστήκαμε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Μου συμπαραστάθηκες και σε
ευχαριστώ πολύ. Να είσαι πάντα καλά. Ό,τι ποθείς. Εγώ φεύγω. Δεν μπορώ να ζω σε έναν κόσμο τόσο σκληρό και άκαρδο. Χαιρετισμούς στην οικογένειά σου. Θα σε αγαπώ πάντα”
Αιτία σύμφωνα με την εφημερίδα τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό. 
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του στις 9 Αυγούστου για χρέη στο Δημόσιο. 
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα οι δικηγόροι του σχεδιαστή κατάφεραν να πάρουν μια μικρή παράταση μέχρι τα τέλη του μήνα, ωστόσο ήταν αδύνατο για τον ίδιο να συγκεντρώσει το ποσό των 170.000 που χρωστούσε στο Δημόσιο.

Προσπάθησε να πουλήσει τη βίλα στη Μύκονο
Συνεργάτες του Μιχάλη Ασλάνη λένε ότι προσπάθησε μάταια να πουλήσει τη βίλα του στη Μύκονο, το σπίτι αξίας 1,5 εκατομμυρίου θα μπορούσε να δώσει λύσει, ωστόσο φαίνεται ότι δεν τα κατάφερε. 
Λίγες μέρες πριν το μοιραίο ο Μιχάλης Ασλάνης έστειλε μια επιστολή προς τους στενούς του συνεργάτες. Μια επιστολή που δεν άφηνε και πολλές αμφιβολίες για τις προθέσεις του.

Τι έγραψε στους συνεργάτες του λίγο πριν το θάνατό του
Γράφω πολύ στεναχωρημένος. Πέρασα ένα εγκεφαλικό, έχω ανεβασμένο ζάχαρο και κατάθλιψη. Κάντε ό,τι μπορείτε. Εγώ δεν έχω δύναμη να διαχειριστώ τίποτα. Η υγεία μου είναι χάλια. Φοβάμαι μήπως πάθω και δεύτερο εγκεφαλικό..

Δημοσίευση σχολίου