Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Το άγνωστο ειδύλλιο της «Φατμαγκιούλ» με Έλληνα επιχειρηματία ...


Αν και μόλις 29 χρονών συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα ονόματα της τουρκικής βιομηχανίας θεάματος και η προσωπική της ζωή βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Αυτό που γνωρίζουν ελάχιστοι είναι ότι πριν δύο περίπου χρόνια η τηλεοπτική «Φατμαγκιούλ» έζησε έναν σύντομο αλλά δυνατό έρωτα με Έλληνα επιχειρηματία.
Πρόκειται για τον ...
30χρονο Σερόπ Ατζεμιάν ο οποίος κατάγεται από την Αρμενία και έχει αρκετά στενές σχέσεις με την Κωνσταντινούπολη.
Ο νεαρός επιχειρηματίας συνιδιοκτήτης των ιστορικών εστιατορίων «Σάββας» αν και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων είναι γνωστός στα κοσμικά στέκια των Νοτίων Προαστίων από την συμμετοχή του σε αγώνες πυγμαχίας αλλά και παλαιότερα από την σχέση του με την γυμνάστρια Μάντι Περσάκη.
Όπως γράφει το περιοδικό Λοιπόν, Με την Μπερεέν Σαάτ γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια ενός από τα πολλά ταξίδια που πραγματοποιεί στην Πόλη λόγω καταγωγής αλλά και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Εκείνη την περίοδο η ηθοποιός ολοκλήρωνε τα γυρίσματα του «Πειρασμού» ενώ είχε προσωρινά χωρίσει από τον τραγουδιστή Κενάν Ντόγουλου. Ο Σερόπ διασκέδαζε με φιλική του παρέα στο φημισμένο club Reina στην Ασιατική πλευρά του Βοσπόρου και εκεί μέσω κοινών γνωστών έγινε και η γνωριμία.
Έκτοτε διατήρησαν επαφή και ο επιχειρηματίας ταξίδεψε πολλές φορές στην Κωνσταντινούπολη. Οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν το δεσμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας άλλωστε η ηθοποιός είχε αρχίσει ήδη να γίνεται δημοφιλής στη χώρα μας. Μάλιστα πραγματοποίησαν και δύο ταξίδια εκτός Τουρκίας. Το πρώτο έγινε στις Κάννες ενώ ένα δεύτερο αργότερα εδώ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Σύμη.
3
Όπως ήταν φυσικό το ειδύλλιο αυτό είχε ημερομηνία λήξης με κυριότερο λόγο βέβαια την απόσταση σε συνδυασμό με τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο. Στη συνέχεια διατήρησαν κάποιες τυπικές επαφές κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το twitter. Ίσως η παρουσία της ηθοποιού τον επόμενο Μάρτιο στη χώρα μας μετά από πρόσκληση Έλληνα τηλεοπτικού παραγωγού ο οποίος έχει αγοράσει το σύνολο σχεδόν των σειρών στις οποίες πρωταγωνιστεί σταθεί αφορμή να συναντηθούν ξανά.
Πηγή: apospasma.gr

Δημοσίευση σχολίου