Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013

Ερώτημα: Είναι πιο χρήσιμος ο Καμίνης ή το ξενοδοχείο Ledra Marriott για μια κοινωνία;

20131109-000434.jpgΒέβαια το ιδανικό είναι να υπάρχει ένας καλός δήμαρχος και πέντε –δέκα- χίλια καλά ξενοδοχεία στην Αθήνα.
Όμως για χάρη του λόγου ας υποθέσουμε ότι πρέπει να διαλέξουμε μεταξύ του Καμίνη και των ξενοδοχείων, ποιο από τα δύο είναι ποιο σημαντικά για την Αθήνα;
Προσωπικά, χωρίς κανένα δισταγμό εγώ προτιμώ την ύπαρξη των ξενοδοχείων από την ύπαρξη του δημάρχου.
Τι αξία και τι όραμα μπορεί να έχει ο δήμαρχος της ιστορικότερης πόλης της Ευρώπης αν όχι όλου του κόσμου, αν δεν μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις επισκεψιμότητας της Πόλης του;
Αποτελεί αιτία αυτοκτονίας κάθε λογικού
άνθρωπου ακούγοντας ότι η Αθήνα δεν είναι σε θέση σε μια εποχή ανοικτών συνόρων που όλοι οι λαοί σχεδόν του κόσμου ταξιδεύουν, να κρατήσει ανοικτά ξενοδοχεία τα οποία λειτουργούσαν εποχές που όλο το ανατολικό
μπλοκ, η Κίνα, οι Άραβες, οι Ινδοί, δεν υπήρχαν ούτε ως δείγμα σαν τουρίστες.
Χωρίς αμφιβολία αυτή η ελληνική αριστερή σκέψη όχι μόνο στερείτε προοδευτικότητας, αλλά αν παίρνει και κάποιες στροφές ως εγκέφαλος, αυτές σίγουρα είναι ανάποδες αριστερές στροφές προς το πίσω.
Κράτη, και εγκέφαλοι πιστοποιημένοι αριστεροί όπως οι κομμουνιστές στην Κίνα, έχουν αντιληφθεί την αξία της Εθνικής συνοχής και δημιουργίας και έχουν πετύχει θαύματα ανάπτυξης, εν αντιθέση με τους δικούς μας αριστερολίθορους οι οποίοι αναζητούν πιστοποιήση επιτυχίας στους ισλαμοφασίστες, στων οποίων την κουλτούρα βιάζονται να προσαρμόσουν την ελληνική κοινωνία.
Βέβαια, είναι έγκριτος και προβεβλημένος ο δήμαρχος Αθηνών από τα ΜΜΕ της παρακμής, χωρίς την συμπαράσταση των οποίων σε μια σειρά διαχρονικών ανίκανων πολιτικών, για να μην ξεχνιόμαστε, δεν θα είχαμε καταντήσει έτσι ως χώρα.
Στην ζωή υπάρχουν και οι κόρακες και οι κόλακες, οι πρώτοι τρώνε την καρδιά των πεθαμένων, οι δεύτεροι των ζωντανών.
Εγώ, θεωρώ ποιο χρήσιμα την ύπαρξη πέντε- δέκα ξενοδοχείων στην Αθήνα, από ότι τον δήμαρχο.
Δήμαρχο μπορεί να έχει οποιοδήποτε Πόλη του κόσμου, ξενοδοχεία όμως και επισκέπτες δεν μπορεί να κρατήσει η κάθε Πόλη.
Η Ισλαμαμπάντ της ΕΕ γεννήθηκε επί προοδευτικής δημαρχίας.
Με το καλό να δεχτούμε και το κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων στην βουλή – βλέπετε, έχει αδιέξοδα η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! Έχει!!! Όταν βρίσκεται στα χέρια ανικάνων.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.


olympia.gr
Δημοσίευση σχολίου