Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Γνωμοδότηση βόμβα αναμένεται να δημοσιοποιηθεί εντός των επομένων ημερών για το ζήτημα του ΟΑΕΕ.Στον αέρα τινάζεται ο ΟΑΕΕ
Γνωμοδότηση βόμβα αναμένεται να δημοσιοποιηθεί εντός των επομένων ημερών για το ζήτημα του ΟΑΕΕ. Γνωμοδότηση από έναν από τους πλέον έγκριτους Συνταγματολόγους της Ελλάδας με παγκόσμια αναγνώριση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γνωμοδότηση τεκμηριώνει πλήρως την ....αντισυνταγματικότητα του ύψους των εισφορών του ΟΑΕΕ γεγονός που μόλις κριθεί από τα Δικαστήρια (ως αποτέλεσμα των σχετικών προσφυγών) θα οδηγήσει σε ραγδαία μείωση των εσόδων του ΟΑΕΕ.

Ομοίως αντισυνταγματική χαρακτηρίζεται η πρακτική του ΟΑΕΕ να χρεώνει μεν τις εισφορές για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε αυτούς που οφείλουν τις εισφορές τους αλλά να μην την παρέχει. Το ποσό αυτό ανέρχεται σε περίπου 350.000.000€ το έτος και με μέσο όρο οφειλών τα δύο έτη δημιουργεί τρύπα της τάξεως των 700.000.000 ευρώ. .

Την γνωμοδότηση χρηματοδότησαν περίπου 130 ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ που συνασπίστηκαν ώστε να αντιμετωπίσουν τις παράνομες πρακτικές του Υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΕ.

Δημοσίευση σχολίου