Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Χιλιάδες νεκρά προσφυγόπουλα… και ο Πακιστανός βιαστής με άσυλο! Και κανένας δεν τιμωρείται…

Άλλος ένας πακιστανός βιαστής συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας. Ενήλικος που είχε πάρει και αυτός άσυλο ως “Αφγανός 17χρονος”.

Μία βιομηχανία φρίκης την ίδια στιγμή που προσφυγόπουλα και μανάδες μαρτυρούν στα χέρια δουλεμπόρων σε ένα συνεχιζόμενο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Κανείς δεν ασχολείται, κανείς δεν τιμωρείται. Τα κυκλώματα των δισεκατομμυρίων παραμένουν ανεξέλεγκτα και οι επαγγελματίες (όπως αποδεικνύεται) “ευαίσθητοι”, ξεσηκώνονται μόνο και μόνο για να θεσμοθετήσουν το δουλεμπόριο! Να αφεθούν ανενόχλητοι οι μπιζναδόροι εχθροί της ανθρωπότητας να πνίγουν στον πάτο του Αιγαίου, προφανώς επειδή τα λεφτά είναι πολλά. Τόσο πολλά που αγοράζουν λειτουργούς, κόμματα, δημοσιογράφους, συνειδήσεις.

Θα συλληφθούν άραγε έστω και τώρα όλοι αυτοί που έφεραν το κτήνος και του έδωσαν άσυλο αφήνοντας μία μάνα η ένα παιδί να δολοφονηθεί; Το χαρτάκι που φέρουν αυτά τα κτήνη δεν έχει υπογραφή με ονοματεπώνυμο; Του κτήνους της Πάρου δεν είχε; Του φονιά του Θανάση Λαζανά;

Ας συλληφθούν λοιπόν επιτέλους αυτοί που υπέγραψαν και βάφτισαν φονιάδες ως “17χρονους Αφγανούς” για να μάθουμε πόσα πήραν και ποιοί τους τα έδωσαν. Αλλά κυρίως, πόσο ψηλά φτάνει η σήψη.

Δημοσίευση σχολίου