Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Όταν ο άνθρωπος περιορίζεται μέχρι τον καναπέ του και το οπτικό του πεδίο ως την τηλεόραση του...

Όταν ο άνθρωπος περιορίζεται μέχρι τον καναπέ του και το οπτικό του πεδίο το πολύ ως την ''έξυπνη'' τηλεόραση του...Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email με τα στοιχεία σας στο emgoldex365@gmail.com και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

 Γνωρίζουμε καθημερινά ανθρώπους όπου προκειμένου να δικαιολογήσουν την παθητική τους αδράνεια και να κρυφτούν από τον ίδιο τους τον εαυτό, εφευρίσκουν διάφορες δικαιολογίες για να πείσουν τον εαυτό τους ότι δεν πρέπει να σηκωθούν με κανέναν τρόπο από τον άνετο καναπέ  τους....

Φίλος μου πρόσφατα  είπε το εξής ....“Αν το υπουργείο οικονομικών φορολογήσει τις συναλλαγές χρυσού τι κάνουμε;” 

Δηλαδή, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες που λειτουργούν και φορολογούνται θα έπρεπε να είχαν κλείσει με αυτό το σκεπτικό....;
Πως σας ακούγεται;

Πολλοί Έλληνες επένδυσαν τα τελευταία χρόνια σε οικιακά φωτοβολταϊκά.
Επένδυσαν 40-65.000€ δέσμευσαν την ταράτσα του σπιτιού τους για 25-35 χρόνια για να έχουν μια απόδοση 6,000-7,000€ το χρόνο.
Το υπουργείο λοιπόν αποφάσισε να τα φορολογήσει τώρα.
Τι σημαίνει αυτό;

Εδώ επενδύοντας ελάχιστο κεφάλαιο 150€ ή 540€ και έχοντας ισχυρή θέληση (έναν αληθινό λόγο να εργαστώ) είναι 100% προβλέψιμο το αποτέλεσμα.

 Μπορώ να πληρωθώ μέσα σε μία εβδομάδα (αν πραγματικά το θελήσω...)

Άνω των 7.000€ εισόδημα το χρόνο αυξανόμενο, και για πολλά χρόνια και μπορώ να το εισπράττω παράλληλα με τα άλλα μου εισοδήματα αφού η δουλειά που απαιτείται είναι ελάχιστη συγκριτικά με τις συμβατικές εργασίες, είναι ελαστική στο ωράριο, είναι διασκεδαστική.

Και αν το κράτος φορολογήσει επιπλέον;

Προσωπικά προτιμώ να έχω και να μου ζητάει και το κράτος παρά να μην έχω και να μου ζητάει και εύχομαι να μπορώ να πληρώνω υψηλούς φόρους. Διότι για να πληρώσω υψηλούς φόρους σημαίνει ότι θα έχω και υψηλό εισόδημα.

Τι θα μπορούσαν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι;

Να ονειρευτούν ξανά. Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρό τους; Το ακριβότερο, το άπιαστο, εκείνο που έχουν πιστέψει ότι δεν πρόκειται να κατακτήσουν ποτέ.
Να το γράψουν σε ένα χαρτί και να το τοποθετήσουν ψηλά ως στόχο.

Γιατί να κάνω κάτι αν δεν υπάρχει λόγος; Αν δεν υπάρχει στόχος;

Είναι σίγουρα απείρως βολικότερο να κάθομαι στον καναπέ μου ή να πίνω τον καφέ μου με τους φίλους μου, να σκοτώνω το χρόνο μου, από το να ενημερώνω τους φίλους μου για την ευκαιρία της Emgoldex.

Είναι ανώδυνο να καλαμπουρίζω με τους φίλους μου περιμένοντας... τα πράγματα να αλλάξουν, να βελτιωθούν από μόνα τους, ή κάποιο μαγικό ραβδί να μου λύσει όλα τα προβλήματα.

Ο ορισμός της τρέλας είναι να επαναλαμβάνω καθημερινά τα ίδια πράγματα και να περιμένω διαφορετικά αποτελέσματα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν με μεγάλη ευκολία να προγραμματίσουν τον καφέ τους με την παρέα, την διασκέδασή τους, τις διακοπές τους κ.α.

Δυσκολεύονται όμως τόσο πολύ να θέσουν τους στόχους της ίδιας του της ύπαρξης, τους στόχους ζωής.

Που βρίσκομαι σήμερα;
Που θα ήθελα να βρίσκομαι;
Τι μπορώ να κάνω για να φθάσω εκεί;
Ποιες επιλογές έχω;
Ποια εμπόδια θα συναντήσω;
Έχω το κουράγιο και τη δύναμη να τα προσπεράσω και να μη με σταματήσουν;
Έχω την ψυχική δύναμη να μην παρατήσω ποτέ την προσπάθεια;

Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι να μην πετύχει κάποιος σε συνεργασία με την Emgoldex
  1. Να μη ξεκινήσει ποτέ
  2. Να ξεκινήσει και να τα παρατήσει στην πρώτη δυσκολία

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email με τα στοιχεία σας στο emgoldex365@gmail.com και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας
Δημοσίευση σχολίου