Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

BINTEO: Βουρκωμένη και με φωνή που έτρεμε αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές η Όλγα Τρέμη


Με τρεμάμενη φωνή αποχαιρέτησε η Όλγα Τρέμη τηλεθεατές και συνεργάτες στο τελευταίο της δελτίο. Η δημοσιογράφος του MEGA που ήταν η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων τα τελευταία εννέα χρόνια δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.
«Πριν σας καληνυχτίσω θα ήθελα να σας πω δυο κουβέντες» είπε πριν ολοκληρωθεί το δελτίο ειδήσεων. «Η σημερινή μέρα είναι
σημαντική για μένα γιατί κλείνει ένας μεγάλος κύκλος- εννέα χρόνια δεν είναι παίξε γέλασε- στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του MEGA» είπε εμφανώς βουρκωμένη η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω, όχι για την τηλεθέαση, αλλά για την αναγνώριση της δουλειάς μας, των αγώνων, των κόπων μας...».
Στη συνέχεια ευχαρίστησε το MEGA αλλά και όλους τους συνεργάτες της και υποσχέθηκε ότι θα βρει την ευκαιρία να τους ευχαριστήσει τον καθένα ξεχωριστά. Μάλιστα, διέκοψε κάποια στιγμή τη ροή της ομιλίας της λέγοντας: «Σταματήστε να κλαίτε γιατί δεν αντέχω» και γυρνώντας προς τους τηλεθεατές εξήγησε: «Κλαίνε εδώ οι τεχνικοί και με παρασύρουν...»
Πηγή: enikos.gr
Δημοσίευση σχολίου