Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Έλληνας πρωταθλητής υπέκλεπτε αισθησιακές φωτογραφίες από φοιτήτριες!

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις έρευνας της δίωξης Ηλεκτρνικού Εγκληματος για την δραση ενός Έλληνα πρωταθλητή στιβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalimeraellada.gr, ο 28χρονος αθλητης εντόπιζε στο facebook φωτογραφιες όμορφων φοιτητριών, στις οποίες συστηνόταν ως φοιτητης ο οποίος κάνει το μεταπτυχιακο του πάνω σε νέο αντιβιοτικό για

υπολογιστές και τις έπειθε να κάνει ελεγχόμενη – απομακρυσμένη περιήγηση στον υπολογιστή τους μέσω team viewer. Ταυτόχρονα όμως εγκαθιστούσε ένα πρόγραμμα το οποίο του εξασφαλιζε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία. Έτσι, του ήταν ευκολο να κάνει «ατομική» περιήγηση και να υποκλεψει τα αρχεία, δίνοντας έμφαση φυσικά στις αισθησιακές φωτογραφίες των κοριτσιών, είτε με ερωτικές πόζες, είτε με ερωτικές σκηνές. Σε κάποιες δε περιπτώσεις, επικοινωνησε στη συνέχεια με τα θύματα του, επιζητώντας ερωτικά ραντεβού, καθώς σε άλλη περίπτωση όπως διατεινόταν, θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφιες τους.

Οι αστυνομικοί εντοπισαν ηλεκτρονικές επικοινωνίες με 116 φοιτήτριες, με κάποιες από τις οποιες υπήρξαν και διαπροσωπικές επαφές ενώ βρήκαν στην έρευνα στο σπίτι του 7 σκληρούς δίσκους με περίπου 140.000 φωτογραφίες, για τις οποιες γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν τις έχει αναρτήσει σε ηλεκτρονικες σελίδες και μάλιστα, εαν του έχει καταβληθεί αντίτιμο.


Δημοσίευση σχολίου