Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Όλη η αλήθεια για το ξύλο στην Ναταλία Γερμανού! ΒΙΝΤΕΟ

www.Troktikoblog.gr
Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε τον Πέτρο Ίμβριο να μαλώνει με την Ναταλία Γερμανού. 
Στην συνέχεια η ίδια μπαίνει στο αυτοκίνητο της και φεύγει. 


Που κρύβεται η αλήθεια; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ παρακάτω...


https://twitter.com/TroktikoBlog
https://www.facebook.com/troktikoblog.gr 
 


 ​Η Ναταλία μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια για τους πρώην της και όταν εκείνοι της ζητάνε τη βοήθειά της είναι πάντα στο πλευρό τους.
Έτσι, λοιπόν, όταν ο

Πέτρος Ίμβριος της ζήτησε να κάνει ένα "πέρασμα" από το γύρισμα για την οπτικοποίηση του τραγουδιού "Έξω φρενών" εκείνη απάντησε θετικά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπορείς να κερδίζεις Μηνιαίο εισόδημα από κάτι που λατρεύουν όλοι… τις εκπτώσεις

Tsu: Το κοινωνικό δίκτυο που “χτυπάει” το facebook γιατί πληρώνει τα likes, τα shares, τα comments και τα views συγκεντρωτικά.

Δείτε το απόσπασμα εφημερίδας σχετικά με τον Αλαφούζο που σαρώνει τα social media...Στη σκηνή που γυρίστηκε έξω από το κανάλι Ε, όπου η Ναταλία κάνει εγγραφές για την εκπομπή της "Μη Χανόμαστε" ο Πέτρος υποτίθεται πως της επιτίθεται και εκείνη φεύγει με το Smart της τρομαγμένη. 
 

Για την προώθηση, μάλιστα, του τραγουδιού κυκλοφόρησε και ένα ερασιτεχνικό βίντεο από κινητό που δείχνει τους δύο πρώην συζύγους να μαλώνουν- από την πρώτη στιγμή βέβαια φαινόταν ότι επρόκειτο για "ύποπτη" σύμπτωση, αφού έλειπε η πινακίδα του αυτοκινήτου, ακουγόταν το τραγούδι του Πέτρου από τα ηχεία και επίσης, όσοι έχουν βρεθεί στο Ε γνωρίζουν ότι υπάρχουν άνθρωποι ιδιωτικής ασφάλειας στην είσοδο και θα είχαν επέμβει, αμέσως, αν γινόταν μπροστά τους αληθινή πράξη βίας! 


 ENTERTV.GR
Δημοσίευση σχολίου