Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Άποψη - e-Marketing σε ''ερασιτεχνικό'' επίπεδο απο την Wind

Πρόσφατα η Wind hellas, όπως διαβάσαμε στο kalimeraellada.gr λάνσαρε μια νέα πολύ πρωτοπορικακή κα καλοσχεδιασμένη πλατφόρμα διαχείρησης συνδέσεων.
Στο ανανεωμένο myWIND ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί γρήγορα εύκολα και απλά όλες τις συνδέσεις του στην ίδια οθόνη και ταυτόχρονα να έχει άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία ηλεκτρονικών λογαριασμών e-bill, όχι μόνο για να ενημερωθεί για το τρέχον χρεωστικό υπόλοιπο των συνδέσεων του, αλλά και να ανατρέξει στο ιστορικό λογαριασμών ανά μήνα με δυνατότητα αποθήκευσης σε μορφή pdf, excel, csv ή να παρακολουθήσει το διάγραμμα αξίας των λογαριασμών του σε μηναία βάση.
Επιπλέον ο χρήστης μπορεί εκτός των άλλων να δηλώσει απώλεια ή και φραγή κάρτας ή να ενεργοποιήσει την υπηρεσία Διεθνούς Περιαγωγής με ένα κλικ.

Όμως , στην πορεία διαπιστώσαμε με μεγάλη έκπληξη πως σε όλο το promo και moto της πραγματικά πολυ εντυπωσιακής δουλειάς ....δεν είχαν προβλέψει ή έστω αγοράσει τo αντίστοιχο domain - www.mywind.gr.
Αντίθετα χρησιμοποιούν το domain my-wind.gr.
Επίση σε έλεγχο που κάναμε διαπιστώσαμε πως το σχετικό domain είναι διαθέσιμο προς πώληση !!!
Κάναμε μια επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του mywind.gr και διαπιστώσαμε  πως δεν έχει παράλογες οικονομικές απαιτήσεις...Οι απαιτήσεις του δεν ξεπερνούσαν τα 7000 ευρώ όπως τουλάχιστον μας είπε...
Βέβαια  πλέον με την αμέλεια και τον ερασιτεχνισμό απο πλέυράς wind το ποσό αυτό πολύ ευκολα μπορεί να είναι κατά πολύ μεγαλύτερο....μιας και η επίσημη εταιρία διαφημίζει το mywind δυναμικά.....

Επίσης μας ενημέρωσε πως δεν τον ενόχλησε κανείς απο την επίσημη εταιρία (wind) για να διαπιστώσουν τις οικονομικές απιτήσεις του.

Ελλάς το μεγαλείο σου και στο e-marketing πολυεθνικών.....


 
 
 

Δημοσίευση σχολίου