Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα - "Δεν εκβιαζόμαστε, Δεν φοβόμαστε..."


Έκτακτο κάλεσμα προς τον ελληνικό λαό για συγκέντρωση σήμερα, Πέμπτη, στις 18:00 στην πλατεία Συντάγματος, μετά από την σκληρή στάση της Γερμανίας προς την ελληνική κυβέρνηση και την παρέμβαση της ΕΚΤ, κυκλοφορεί από το πρωί στα social media.
«Το βράδυ της Τετάρτης 4/2 ο αρχιτραπεζίτης Ντράγκι επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ ξανά και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό.

Δείτε αν ο γιατρός λέει ψέματα πως του …τελείωσε το πλαφόν των 400 πελατών...Ούτε εμείς που τα τελευταία πέντε χρόνια ζούμε υπό το ζυγό των μνημονίων, ούτε η κυβέρνηση Τσίπρα που ανέλαβε πριν λίγες μέρες και τιμά την εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός. Δεν μας φοβίζει κανένας. Η Δημοκρατία μίλησε και
κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην την ακούσει.
Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα και τις άλλες πλατείες της χώρας την Πέμπτη 5/2 στις 18.00 και όσες άλλες μέρες χρειαστεί, για να στείλουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι, ότι κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά. Η εποχή του γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε. Στηρίζουμε την αμετακίνητη στάση της κυβέρνησης μας. Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης που περιμένουν από την Ελλάδα να στείλει το μήνυμα της αξιοπρέπειας και του τερματισμού της λιτότητας!».
Δημοσίευση σχολίου